Näitä asioita et tiennyt minusta!

Kyselin aiemmin Instagramissa, mistä lukijat toivoisivat minun kirjoittavan ja pyysivät faktoja, mitä en aiemmin ole kertonut. Tänään saatte siis lukea faktoja, mitä toivottavasti ette minusta aiemmin tienneet. 

  1. Pelkään oravia. Muksuna meidän naapuri kesytti oravia ja yksi näistä kesyistä yksilöistä päätti kiivetä jalkaani pitkin. Kerroin tapahtuneesta ystävälleni joka lohdutti, että onneksi orava ei sentään puraissut käteeni ja jäänyt roikkumaan siihen (koska oravat kuulemma purevat niin kauan kunnes hampaat osuvat yhteen). En siis tykkää oravista ja puolestani he saavat pysytellä kaukana minusta.
  2. Rakastan aikaisia aamuja. Tytöt heräävät noin kuuden aikaan, mutta itse herään useimmiten jo tuntia aiemmin. Nautin aamun hiljaisuudesta ennen kunnon tohinaa.
  3. Vastapainona edelliselle menen nukkumaan luvattoman aikaisin. Välillä saatan simahtaa jo seitsemän aikaan, mutta yhdeksään asti en kovinkaan vapaaehtoisesti valvo. Suhteemme alussa Dom epäili, että voiko tämä oikeasti olla normaalia, mutta nyt hänkin on jo tottunut rytmiini.
  4. Nukun suurimman osan ajasta katsoessani elokuvia. Koko perheeni ja ystäväni tietävät tämän. Ihan turha kysellä multa leffaehdotuksia, koska melko varmasti silmäni painuvat umpeen jo ensimmäisen vartin jälkeen.
  5. Rakastan suklaata. Tämä nyt ei enää blogin puolella ole salaisuus, mutta siltä varalta, jos joku on tämän faktan aiemmin missanut. Jos saisin valita yhden herkun, mikä olisi terveellistä, niin se olisi ehdottomasti suklaa.
  6. Olen surkea leipuri ja olen täysin sujut asian kanssa. En ole edes ajatellut harjoittelevani paremmaksi, vaan olen sitä mieltä, että kaikkien ei tarvitse olla hyviä kaikessa. Sen sijaan hyvä ystäväni ja siskoni osaavat leipoa senkin edestä. Tsekatkaa vaikka meidän neitien synttärikakku kuvia meidän Instasta. Ne on ihan mahtavia, jote miksi opetella leipomaan, kun ihmiset mun ympärillä osaa sen homman ihan mahtavasti.
  7. Mun lempparibiisit soi repeatilla ja kaikki muut on aina niihin jo kyllästyneitä.
  8. Inkivääri + valkosipuli- shotit, niillä alkaa päivä ihan hullun hyvin. Jotenkin tuntuu hyvälle juoda aamulla jotain ihan hirveen makuista.
fitfunfamily

2 vastausta artikkeliin “Näitä asioita et tiennyt minusta!”

  1. Hahaha. ”Suhteemme alussa Dom epäili, että voiko tämä oikeasti olla normaalia, mutta nyt hänkin on jo tottunut rytmiini.” I FEEL YOU DOM 😀 Mä liittyisin samaan kummastelijoiden kerhoon, mut tottahan se on et jos tykkää aikaisista aamuista ni kyl sitä sitten varmaan väsyy aikaisin illalla. Hauskoja juttuja noi muutkin 🙂

  2. Hui miten aikaisin heräät! Mäkin olen illan torkku, mut ihan noin ajoissa en mene unille. Mutta siis toi leffajuttu! Hahaa mut tunnetaan samasta asiasta, ja aina siitä kiusoitellaan. Puolustaudun, että lähivuosina olen kattonut kyllä monta leffaa alusta loppuun 😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 7
Tykkää jutusta