Luukku 12: Kodinsisustus + alekoodi

Blogin joulukalenteriin toivottiin alekoodeja sekä arvontoja, nyt tällä viikolla on kumpaakin luvassa. Pysykää siis kuulolla!

Olemme tänä syksynä tehneet yhteistyötä yhden suosikkikauppani kanssa, nimittäin Desenion. Desenio on ruotsalainen yritys, jonka julisteet ovat varmasti jokaiselle sisustuksesta kiinnostuneelle tuttuja. Tai jos eivät ole, niin nyt on hyvä aika tutustua. Ennen Desenioon tutustumista meidän seiniltä on löytynyt lähinnä vain rakkaiden ihmisten valokuvia. En ole suuri taiteen ystävä, vaikka joskus haluaisinkin olla. Mutta nähtyäni Desenion inspiraatiokuvia mieleni teki täysi käännöksen. Yhtäkkiä halusinkin jokaiseen huoneeseemme tauluja seinille, suuria ja isoja tauluja. Eikä tämä tähän lopu, Deseniosta tilailen varmasti jatkossakin lisää tauluja piristämään sisustusta.Deseniolta valitsimme kaksi isoa taulua kehyksineen olohuoneeseemme melko isolle seinälle. Emme halunneet Domin kanssa vain tauluja taulujen vuoksi, vaan halusimmen niiden myös merkitsevän meille jotain. Muutaman illan harkinnan jälkeen päädyimme Vuori- tauluun sekä Relax- tauluun. Vuori- juliste siksi, että Dom on kotoisin Tirolin Alpeilta aivan ihanasta vuoristokylästä. Toinen kotimme on täällä tasaisessa Suomessa ja toinen kotimme on vuorilla. Tämä taulu siis sopi meille paremmin kuin hyvin muistuttamaan meitä toisesta kotimaastamme.

Relax- juliste tuskin tarvitsisi selittelyä. Relax- teksti nyt vaan kuvastaa meitä melko hyvin. Vaikka arkemme tuppaa tällä hetkellä olemaan vähän kiireistä, niinkuin varmasti jokaisessa lapsiperheessä, niin osaamme myös relata koko perhe ihan kybällä. Välillä makoilemme koko perhe olohuoneen lattialla vaan chillaillen yhdessä, vaikka koti olisi siivoamatta ja töitäkin tarvitsisi tehdä. Välillä rakennamme legopalikoista maailman korkeinta tornia, koska se on kuulemma kaikista tärkein tehtävä sille päivälle ja lapset ovat siinä aivan oikeassa. Välillä lähdemme pulkkamäkeen keskellä päivää ja jätämme kaikki työhommat iltaan. Meidän perheessä todellakin osataan ottaa rennosti ja se tasapainottaa arkeamme todella hyvin. Desenion sivuilta löytyy jatkuvasti päivittyvä laaja valikoima julisteita ja kehyksiä. Tämän lisäksi Desenion sivuilta löytyy todella paljon sisustusinspiraatiota, mistä myös oma tauluinspikseni sai alkunsa. Kaipasitpa inspiraatiota taulukokoelmien ripustamiseen tai sommitteluun, niin klikkaa ihmeessä itsesi Desenion Inspiraatio-osioon, josta löydät varmasti paljon erilaisia ideoita, miten mallailla tauluja yhteen.

Desenion tuotteet toimitetaan yleensä vain parissa päivässä, joten hätäisempikin ihminen malttaa sen ajan odottaa. Joulukalenterin kunniaksi sain antaa teille myös alekoodin -25 % koodilla ”fitfunfamilyfin” saa siis alennusta kaikista julisteista lukuunottamatta handpicked-merkittyjä julisteita.

 

fitfunfamily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta