Lohipasta | Herkullisen ja nopean lohipastan ohje

Lohipasta

Meidän tapauksessamme – meillä kun on kaksi lasta – ruoan täytyy joskus terveellisyyden ja tuoreuden lisäksi olla nopeaa. Tällaisina päivinä syömme usein pastaa. Perheemme ehdottomaksi lemppariksi onkin noussut Domin tekemä lohipasta, josta tykkäävät niin lapset kuin me aikuisetkin. Kun pastan yhdistää loheen, ruoka ei ainoastaan maistu hyvältä, vaan siitä saa myös paljon hyviä rasvoja. lohipasta

4 annosta:

–       1 rkl rypsiöljyä

–       Tuoretta persiljaa

–       Suolaa ja pippuria

–       2 ½ dl kermaa

–       1 kasvisliemifondi

–       250g lohta

–       250g tagliatellea (spagetti toimii myös täydellisesti)

–       Puolikkaan sitruunan mehu

–       1 normaalikokoinen sipuli

Ohje:

Ensin keitä pastaa kunnes se on kypsyydeltään al dente ja valuta sitten vesi pois. Pastan kiehuessa voit pilkkoa lohen valmiiksi suupalan kokoisiksi paloiksi.

Pilko sipuli ja kuumenna rypsiöljy pannulla. Kuullota sipuleita, kunnes ne ovat kullanruskeita. Lisää sitten lohi ja paista.

Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää sitruunamehu, kerma ja kasvisliemifondi. Odota, kunnes liemi on hieman keittynyt kokoon ja lisää pasta. Kaada pasta tarjoiluastioihin ja koristele tuoreella persiljalla. Tarjoile välittömästi.lohipasta

 

fitfunfamily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 2
Tykkää jutusta