Standing On This Mountaintop Looking Just How Far We’ve Come

Standing on this mountaintop
Looking just how far we’ve come
Knowing that for every step
You were with us
Kneeling on this battle ground
Seeing just how much You’ve done
Knowing every victory
Was Your power in us
Scars and struggles on the way
But with joy our hearts can say
Yes, our hearts can say
Never once did we ever walk alone
Never once did You leave us on our own
You are faithful, God, You are faithfulVuoren huipulta kaikki näyttää niin pieneltä. Sitä tuntee itsensä todelliseksi voittajaksi kiivettyään niin korkealle. Olisin hyvin voinut jättää tekstin vain laulun sanoihin, koska ne kertovat jo itsessään kaiken sen, mitä tänään päässäni on pyörinyt kiivetässeni korkeammalle ja korkeammalle. Seisomme Domin kanssa tänään vuoren huipulla auringon paistaessa suoraan kasvoihimme, enkä voinut olla miettimättä näitä laulun sanoja. Kirjoittelin viime vuoden viimeisenä päivänä mitä muutoksia parisuhteessamme viime aikoina on tapahtunut ja nämä laulun sanat sopivat täydellisesti myös kuvaamaan parisuhdettamme sekä elämää ylipäätään. Meidän loma alkaa olemaan pian puolessa välissä ja runsaan viikon päästä me lähdemme jo takaisin kotiin. Huh, miten nopeasti aika on mennyt! Mutta nyt vielä nautitaan täysillä nämä päivät perheestä, ystävistä, sukulaisista, alpeista ja Itävaltalaisesta ruoasta! Kannattaa muuten tsekata myös meidän InstaStory nimittäin sieltä löytyy paljon videomatskua meidän reissulta!

Terveisiä Alpeilta!

Olemme olleet kohta jo viikon verran alpeilla ja olen ottanut reissun aikana tasan seitsemän kuvaa. Puhelimen ja InstaStoryn kuvia lukuunottamatta. Kauniita paikkoja ja hetkiä olisi ollut vaikka muille jakaa, mutta olen yksinkertaisesti lähes aina unohtanut kameran laukkuun tai tehnyt tietoisen valinnan, että haluan nauttia hetkestä täysillä ilman kameran kanssa sähläämistä. Ehkä se kertoo siitä, että olemme todellakin lomalla.Kiireisen syksyn jälkeen juuri tällaista lomaa olimme kaivanneetkin. Yleensä olemme luoneet itsellemme aikataulut koko täällä vierailun ajaksi, että ehdimme näkemään kaikki tärkeät ihmiset ja tekemään kaikki, mitä haluamme tehdä. Tällä kertaa ainoa tavoitteemme oli nähdä Domin perhettä, lähimpiä ystäviä sekä ottaa rennosti tyttöjen kanssa. Tähän mennessä loma on siis onnistunut erityisen hyvin. Ainoa aikataulutettu asia oli tämä päivä, jonka vietimme Domin siskon ja hänen poikaystävän kanssa Innsbruckissa mäkihyppyä katsellen. Oli muuten aivan mieletön kokemus olla katsomassa mäkihyppyä livenä. En milloinkaan ole jaksanut kyseistä urheilua katsoa telkkarista, mutta paikanpäällä siinä oli ihan erilainen fiilis. Ei haitannut edes armoton vesisade, mikä kasteli meidät alusvaatteita myöten ihan läpimäriksi. Kotikylässämme satoi lunta ja oli pakkasta, joten emme todellakaan olleet varautuneet kaatosateeseen. Kosteasta tunnelmasta huolimatta meillä oli superhyvä fiilis koko ajan ja huusin kurkkuni käheäksi kannustaessa Suomea, Itävaltaa sekä Norjaa (siskoni perhe kun on puoliksi Norjalainen). Mikään niistä ei kannustuksistamme huolimatta voittanut. Nyt tytöt ovat jo nukkumassa ja me ajateltiin Domin kanssa vielä vähän takkatulen ääressä herkutella Itävaltalaisilla juustoilla! Hyviä unia ja terveisiä kaikille täältä Alpeilta!

Jos haluat nähdä enemmän tekstejä, kuvia ja videoita meidän reissulta, niin suosittelen klikkaamaan alapuolelta itsesi seuraamaan meidän Insta- ja facebook-tiliä. Varsinkin Instastoreja tulee tehtyä vähän väliä, joten niistä pääsee vähän fiilikseen mukaan…

LUE MYÖS

Puhutaan Hetki Pornosta

Älä sano, että tiedät miltä tuntuu olla yksinhuoltaja

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM